Lantmännens finansbolag

Lantmännen Finans AB är Lantmännenkoncernens finansbolag. Hos oss hittar du finansiering av maskiner från Lantmännen Maskin och Swecon Anläggningsmaskiner samt förmånligt sparande med insättningsgaranti. Du kan även ansöka om Agrolkortet; vårt eget betal- och kreditkort fulltankat med bra förmåner för dig som är verksam inom de gröna näringarna.

Brett urval av finansieringar

Vi erbjuder maskinfinansiering i form av avbetalning, leasing eller hyra. Mångårig kompetens inom finansiering av lantbruks- och entreprenadmaskiner gör våra finansieringslösningar väl förankrade i kundens verklighet.

Läs mer

Förmånlig inlåning

Verksamheten för Lantmännen Finans innefattar även inlåning. Via bolagets kapitalkonto erbjuds förmånlig ränta och alla dina insatta sparmedel omfattas av den statliga insättningsgarantin.

Läs mer

Agrolkortet

Vi erbjuder även ett praktiskt betal- och kreditkort – Agrolkortet Mastercard. Det ger dig många förmåner som exempelvis drivmedelsrabatt när du tankar hos Circle K, OKQ8, Preem och Tanka.

Läs mer

Redovisning och rapport

Koncernens finansiella information

Här kan du ta del av Lantmännenkoncernens finansiella information.

Koncernens finansiella information

Rapporterna är i PDF-format och du måste ha programmet Acrobat Reader för att kunna ta del av informationen. Programmet laddas ner kostnadsfritt från Adobes hemsida.


Lantmännen tar ansvar från jord till bord

Lantmännen är ett lantbrukskooperativ och norra Europas ledande aktör inom lantbruk, maskin, bioenergi och livsmedel. Vi ägs av 25 000 svenska lantbrukare, har 10 000 anställda, har verksamheter i ett 20-tal länder och omsätter 40 miljarder kronor på årsbasis. Vårt företag är grundat på kunskap och värderingar som har funnits i generationer hos våra ägare. Genom forskning, utveckling och verksamhet i hela värdekedjan tar vi tillsammans ansvar från jord till bord.

Läs mer på www.lantmannen.com