Att bedriva lantbruk kräver ofta stora investeringar. På Lantmännen Finans finns mångårig erfarenhet av maskininvestering, som sker tillsammans med Lantmännen Maskin och Swecon Anläggningsmaskiner. Med oss får du alltid anpassade betalningsplaner och som ett auktoriserat kreditmarknadsbolag borgar vi för en trygg affär.

Flera anledningar att välja Lantmännen Finans

Enkelt

Vi finns hos din återförsäljare som hjälper dig med val av maskin och finansiering. Med endast en kontaktperson får du bättre service och snabbare besked.

Specialiserat

Med vår unika kombination av maskinkunskap och kompetens inom finansiering får du bästa tänkbara stöd vid din nästa maskininvestering.

Tryggt

Lantmännen Finans är ett auktoriserat kreditmarknadsbolag och en del av Lantmännenkoncernen. Det lägger grunden för en trygg affär.

Anpassat

Hos oss kan du välja den finansiering som passar din verksamhet, alltid med möjlighet att anpassa betalningsplanen efter säsongsvariationer. Välj mellan avbetalning, leasing och hyra.

Avbetalning

Med avbetalning får du en flexibel finansiering där maskinen fungerar som säkerhet. Du äger maskinen från dag ett medan Lantmännen Finans har ett förbehåll om återtagande.

Läs mer

Leasing

Vill du ha en bekymmersfri och enkel lösning ska du välja leasing. Lantmännen Finans äger den finansierade maskinen och leasar ut den till dig.

Läs mer

Hyra

Vill du slippa ägandeansvar men ändå ha full tillgång till en bra maskinpark? Att hyra under en avtalad tid är ett bra alternativ för dig som inte vill ha för stora åtaganden.

Läs mer