Agrolkortet

Agrolkortet är ett betal- och kreditkort från Mastercard fulltankat med en rad bra förmåner för dig inom de gröna näringarna. Du får billigare drivmedel på nästan 2000 stationer i Sverige och kan handla på 34 miljoner köpställen världen över. Allt på en faktura.

Tanka billigare med Agrolkortet

Agrolkortet är ett Mastercard betal- och kreditkort framtaget av Lantmännen Finans för dig som är verksam inom de gröna näringarna*.

Med kortet får du drivmedelsrabatter på nästan 2000 stationer i Sverige knutna till Circle K/Truckdiesel, OKQ8, Preem/Såifa och Tanka. Kortet gäller på över 34 miljoner köpställen världen över och samlar smidigt alla dina inköp på en månadsfaktura.

*Företag som har jord, skog, trädgård eller landsbygdens miljö som grundläggande resurser.

Vill du veta mer eller ansöka gå in på agrolkortet.se

YouTube preview

Agrolkortet Kredit

För dig som har din verksamhet i enskild firma är anställd eller medlem inom de gröna näringarna. Det innefattar verksamheter med jord, skog, trädgård eller landsbygdsmiljö som grundläggande resurser.

Läs mer om Agrolkortet Kredit

Agrolkortet Företag

För dig som har verksamhet i andra bolagsformer än enskild firma och ryms inom de gröna näringarna. Det innefattar områden som jord, skog, trädgård eller landsbygdsmiljö. Kortet kan också sökas av dig som har kundnummer i Swecon.

Läs mer om Agrolkortet Företag


Frågor och svar

Var kan jag läsa mer om Agrolkortet?

Var kan jag få rabatt på drivmedel med Agrolkortet?

På Circle K, OKQ8, Preem och Tanka.